800 g hlávkové zelí, 200 g cibule, 100 g sterilovaného hrášku, 150 g šunky, 150 g majonézy, 2 citrony, šlehačku, sůl, cukr, pepř
Zelí a cibuli nakrájíme na tenké nudličky, posolíme a necháme v chladu 1/2 hodiny odstát.Rukama vymačkáme přebytečnou šťávu. Přidáme na nudličky nakrájenou šunku, okapaný hrášek, vmícháme majonézu, citrónovou šťávu, šlehačku, cukr a pepř a opatrně promícháme. Podáváme vychlazené.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat