Brambory neloupeme, řádně omyjeme a podélně rozkrojíme na poloviny. Lžičkou do každé z nich vykrojíme důlek. Připravíme si do misky olej, propasírovaný česnek, sůl, Podravku a bazalku, vše promícháme. Brambory pokládáme postupně do misky, poté vyndáme na plech, dáme péci na asi 45 minut při teplotě 220 stupňů - tedy dokud brambory nejsou na povrchu křupavé. Nakonec brambory naplníme kukuřicí, posypeme sýrem a dáme ještě na několik minut zapéct.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. března 2010
Pečené plněné brambory
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat