Oloupané syrové brambory nakrájené na menší kousky (čtvrtky, kolečka) vložíme do přetlakového hrnce, zalejeme menším množstvím vody (jen tak, aby kousky byly ponořeny), vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a přidáme kus másla, osolíme a přidáme trochu kmínu. Vše dusíme do měkka. Podáváme jako přílohu i se šťávou z brambor a cibulí k vepřovému masu, plátku uzeného masa apod.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. března 2010
Brambory ve vlastní šťávě
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat