Na másle zpěnit cibulku, přidáme na jemno nakrájené zelí a dusíme do měkka. Když je zelí dostatečně měkké přidáme oloupané (na větší kousky) hrušky. hrušky oloupeme, až když je dáme do zelí, ne dopředu, jinak zčernají. poté dusíme cca 10 min, aby se hrušky zcela nerovařily.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. března 2010
Hruškové zelí
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat