500 g kedluben,50 g másla, vegeta
Kedlubny důkladně oloupeme, nastrouháme na hrubším struhadle a vložíme do hrnce, podlejeme vodou, přidáme vegetu a máslo a dusíme do měkka. Podáváme jako přílohu k pečeným masam.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
Žádné komentáře:
Okomentovat