500 g měkkého tvarohu, 100 g másla, 150 g moučkového cukru, 3 vejce, 60 g vanilkového pudinku, balíček vanilkové cukru, 100 g rozinek, citron, 500 g drobného ovoce
Máslo s cukrem vymícháme společně se žloutky, přidáme tvaroh, nastrouhanou citrónovou kůru a citrónovou šťávu, pudink, vanilkový cukr, rozinky a tuhý sníh z bílků. Do vymaštěné nádoby dáváme střídavě vrstvu ochuceného tvarohu a vrstvu ovoce (čerstvého nebo kompotu). Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 3/4 hodiny. Podáváme pokapané ovocným sirupem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat