23. srpna 2010

Kari kocky Indie

4 plátky kuřecích prsíček, 4 lžičky karí koření, cibule, 2 stroužky česneku, 25 dkg mražená zeleninová směs, 3 lžíce kečupu, olivový olej, sůl, 2 dcl krémovité smetany

Očistěné a osušené maso nakrájíme na kostky cca 2 x 2 cm. Pánev zahřejeme na max. stupeň teploty, pak do ní dáme asi 2 lžíce olivového oleje, přidáme maso a ze všech stran opečeme. Přidáme cibuli nakrájenou na plátky, rozsekaný česnek, mraženou zeleninu a ještě chvíli opékáme. Potom směs osolíme, přidáme karí, kečup, mírně podlijeme a pod pokličkou dusíme na mírném stupni tepelného zdroje asi 10 minut. Na závěr vmícháme krémovitou smetanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat