Kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme a okořeníme po obou stranách. Na jednu ze stran položíme plátek uzeného a plátek sýru, přidáme na plátky nakrájené žampióny. To vše překryjeme na jemno nastrouhanou mrkví a celerem. Maso přeložíme a sešpendlíme jehlicemi. Osmahneme po obou stranách, přiklopíme pokličkou a necháme 5 - 7 minut podusit. Jako přílohu podáváme opékané brambory, popřípadě hranolky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. srpna 2010
Ďábelské řízky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat