11. dubna 2013

Rizoto ze sójového masa se zeleninou

balení sojových kostek, cibule, balení mražené zeleninové směsi, 300 g rýže, sůl, olej
na ozdobu : 200 g eidamu, dresink, koření

Sójové maso si uvaříme podle návodu na obalu. Scedíme a ještě teplé pokrájíme na menší kousky. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Rýži propláchneme.V titanovám hrnci rozehřejeme si trochu oleje. Necháme zesklovatět cibuli a přidáme propláchnutou rýži. Tu také necháme zesklovatět. Dodáme maso a zeleninu, ochutíme a podlijeme asi 1 cm nad rýži.Rizoto ze sójového masa přikryjeme skleněnou poklicí a necháme 4 minuty vařit. Vypneme a necháme na plátu asi 15 - 20 minut dojít.Rizoto ze sójového masa podáváme sypané strouhaným sýrem a například s francouzským dresinkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat