Očištěnou svíčkovou a skopovou kýtu zbavenou přebytečného tuku nakrájíme na menší kousky, které naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem, zalijeme částí oleje a necháme v chladnu proležet. Poté napichujeme na jehlici společně plátky klobásy, proležené maso a cibuli nakrájenou na kolečka. Pak pečeme v rozpáleném oleji nebo na grilu s dřevěným uhlím po všech stranách dozlatova. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory a jako doplněk zeleninové saláty.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
27. září 2010
Chutná jehla
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat