Najemno nakrájíme cibuli,petrželku a česnek a vše důkladně promícháme s oběma druhy mletého masa. Dochutíme solí,pepřem a mletou paprikou. Z uhnětené masy utvoříme 12 koulí.Z 8 z nich mokrou rukou vyválíme malé šišky asi 2 cm silné a 5 cm dlouhé. Zbylé 4 lehce stlačíme do plocha,obalíme je plátky slaniny a propíchneme jehlou na špíz. Na pánvi rozpálíme olej a na něm při střední teplotě asi 5 minut čevepčiči opékáme z obou stran.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. srpna 2010
Čevapčiči
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat