30. srpna 2010

Barevné kura

100 g vepřové kýty, 100 g kuřecích prsou, 1/2 salátové okurky, šálek sterilovaných žampionů, 1/2 lžičky chilli nebo pálivé papriky, špetka kmínu, špetka glutasolu, lžička cukru, lžička octa, 3 lžíce oleje na smažení
na obalení : bílek,1/2 lžičky solamylu,voda nebo alkohol

Maso i okurku nakrájíme na kostičky, žampiony na čtvrtky. Maso v misce rozmícháme se směsí na obalení a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Důkladně mícháme, aby se kousky masa neslepily. Až maso zbělí, přidáme chilli, kmín, okurku a žampiony. Smažíme ještě asi 5 min. Před dokončením přidáme cukr, okořeníme glutasolem a zakápneme octem. Jídlo není suché, ale je téměř bez šťávy.

Žádné komentáře:

Okomentovat