Brambory nastrouháme, přidáme dva stroužky utřeného česneku, trochu kmínu, pepř, mouku, vajíčko. Zamícháme těsto. Upečeme bramboráky na pánvi. Uzené maso, bůček nakrájíme na kostky 2x2cm a upečeme s cibulí, česnekem, kmínem a trochou soli do růžova. Kyselé zelí uvaříme ,do vřelého zelí přidáme syrovou cibuli. Nakonec bramborku natrháme do pekáče přidáme kyselé zelí vše smícháme a necháme chvíli proležet v teplé troubě.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
30. srpna 2010
Brambory s uzeným masem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat