Rozkrájenou cibuli zpěníme na polovině sádla, přidáme maso rozkrájené na kousky, okořeníme kmínem, tlučeným novým kořením, muškátovým květem,osolíme, mírně podlijeme vodou a dusíme.K poloměkému masu přidáme jíšku připravenou z mouky a zbytku sádla, podlijeme pivem a dusíme do měkka.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. května 2010
Vepřové maso na pivu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat