13. května 2010

Studený bůček

1 kg bůčku, 12 stroužků česneku, 10 kuliček pepře, 5 bobkových listů,
Na kašičku : 15 rozmačkaných stroužků česneku, kari koření, sůl, mletá sladká paprika, grilovací koření, worchesterova omáčka, tabasco -  vše spolu zamíchat

Bůček v užších kusech dáme do hrnce s vodou a přidáme sůl, česnek, pepř a bobkové listy. Vaříme do doby až je maso měkké - zhruba 45 minut. Ještě teplý bůček vykostíme. Všechny potřeby na kašičku spolu řádně promícháme. V kašičce důkladně ze všech stran namočíme maso a vždy trochu přimáčkneme. Hned zabalíme pevně do alobalu a necháme vychladnout. Teprve zcela chladný bůček dáme i s alobalem do chladničky alespoň na 4 dny.

Žádné komentáře:

Okomentovat