Do hovězího masa uděláme zářezy vzdálené od sebe 1 a 1/2 cm. Slaninu a ementál nakrájíme na kousky a střídavě vždy vkládáme do zářezu v mase. Maso ovážeme bavlněnou kuchyňskou nití. Vodu zahřejeme, zamícháme do ní Maggi Šťávu k pečenému masu a uvedeme do varu. Přidáme maso, povaříme a necháme dusit cca 2 hodiny. Podléváme dle potřeby.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
15. května 2010
Dušené maso se sýrem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat