7. května 2010

Ohnivý guláš

200 g anglické slaniny, 400 g vepřové plece, 2 lžíce sádla, 4 cibule, 2 červené, 2 zelené papriky,4 rajčata, 2 lžíce kečupu, sůl, kmín, sladkou papriku, kousek feferonky, majoránku, kostka masoxu,2 stroužky česneku, víno podle chuti

Na sádle osmažíte nakrájenou cibuli, přidáte na kostky nakrájené maso a slaninu a opečete ze všech stran. Papriky zbavené jadřinců a nakrájené na proužky přidáte k masu. Rajčata spaříte horkou vodou, oloupete, nakrajíte na kousky a přidáte ke guláši se solí, kořením a česnekem a rozdrobeným masoxem. Na mírném ohni dusíte za občasného míchání doměkka. Dochutíte troškou vína.

Žádné komentáře:

Okomentovat