2. května 2010

Kuřecí pikantní směs

kuřecí prsa, porek, červenou a zelenou papriku, cibule, loupanou kukuřici, muškátový oříšek, maďarské víno,  kvalitní koňak, pepř, sůl, kari, chilli, worchestr, sojovou omáčku, sojový olej

Kuřecí prsa si nakrájíme na nudličky.
Marináda : Do hluboké misky si nalejeme olej, cca 1 dcl, víno cca 6 dcl a koňak cca 2 dcl, osolíme, opepříme, přidáme kari, špetku worchestru, nastrouháme trochu muškátového oříšku, přidáme, kari, chili a sojovou omáčku. Do takto připravené marinády nakrájíme zeleninu a přidáme kuřecí nudličky.Takto to necháme uležet 24 hod/min 12 hod.  Po té podusíme a podáváme s kvalitní rýží a čerstvou zeleninovou oblohou.

Žádné komentáře:

Okomentovat