2. května 2010

Čínské špagety

200 g kuřecí masa na nudličky, olivový olej, 1 červená cibule, 1 paprika na nudličky, červené víno, 2 porce uvařených špaget, parmezán na posypání,

na marinadu : 1 vejce, 1 lžíce somlamylu, 1 lžička sojové omáčky, 1 lžička hořčice a kečupu, špetka grilovacího koření, 1 lžička tonkatsu omačky

Kuřecí maso pokrájíme na nudličky a vložíme do marinády,  kterou připravíme z : 1 vejce, solamylu, sojové omáčky, horčice, kečupu, grilovacího koření a tonkatsu omačky. Marinujeme nejméně 2 hodiny. Poté maso vyjmeme a orestujeme na olivovém oleji, přidáme na proužky pokrájenou cibuli, papriku, zakapneme červeným vínem, sojovou omáčku, tonkatsu omáčku a vložíme předem uvařené špagety. Promícháme, prohřejeme,damé na talíř a zasypeme parmezánem.

Žádné komentáře:

Okomentovat