12. března 2010

Thajské kuřecí křidélka

12 kuřecích křidélek,4 stroužky česneku,barevný drcený pepř,koriandr,mletý zázvor,sojová omáčka,2 lžíce medu,100 g kečupu,grilovací koření,400 g rýže,100 g zmraženého hrášku,1 červená paprika, olej

Kuřecí křidélka omyjeme, okořeníme grilovacím kořením, drceným pepřem a necháme marinovat v oleji.
Marináda : Z medu, zázvoru, koriandru, drceného pepře, sojové omáčky, kečupu a jemně strouhaného česneku.
 Troubu předehřejeme na 210°C, křídla rozložíme na hlubší plech a za stálého přelévání marinádou pečeme do měkka a zlatova. Zeleninová rýže: Na oleji opečeme na jemné kostičky nakrájenou papriku s hráškem,promícháme s vařenou rýží a podáváme.Lze podávat i s pečivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat