Fazole uvaříme do měkka se solí a bobkovým listem. Na velké pánvi rozpustíme sádlo, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli a vymačkané kysané zelí. Vše smažíme asi 20min. Přidáme fazole, kečup, dochutíme solí a pepřem a necháme prohřát.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. března 2010
Fazole ze zelím
250 g fazolí (nejlépe adzuki), 1 balení kysaného zelí, 200 g anglické slaniny, kousek sádla, 1 větší cibule, kečup, sůl, pepř, bobkový list
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat