150 g fazole bílé ,15 g sádlo, cibule,10 g mouka hladká , 1 dcl mléko , paprika mletá sladká,vývar hovězí,sůl
Přebrané fazole propláchneme několikrát ve vodě, zalijeme studenou vodou a necháme dvě hodiny bobtnat. Pak je vtéže vodě uvaříme doměkka. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, zasypeme moukou, osmažíme, vmícháme mletou papriku a po zpěnění zalijeme vlažným vývarem i vývarem z fazolí. Rozšleháme, chvilku povaříme, přilijeme smetanu (mléko), osolíme a dobře provaříme (nejméně 20 minut). Přidáme ocezené fazole, přisolíme a ještě krátce povaříme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. března 2010
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat