Fazole propláchneme a na noc namočíme.Druhý den znovu propláchneme, uvaříme do měkka a opět propláchneme. Cibulku osolíme, osmahneme na oleji, ke konci přidáme prolisovaný česnek, kmín a provensálské koření. Pak vložíme fazole, dusíme za občasného promíchání. Ke konci přidáme sýr, necháme ho rozpustit. Pak odstavíme a ještě horké promícháme s rajským protlakem. Podáváme ozdobené salátem, petrželkou, rajčatami
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
10. března 2010
Červené fazole s červenou omáčkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat