Vše smíchat dohromady, vypracovat těsto a nechat půl hodiny v ledničce odpočinout. Potom těsto rozdělit na 2 části a z každé vyválet tenký plát, posypat strouhankou nebo kokosem, rozložit nastrouhaná jablka, posypat sekanými vlašskými ořechy a celými rozinkami a dochutit vanilkovým cukrem a skořicí. Takto připravený plát smotat, přenést na vymazaný plech, potřít rozšlehaným žloutkem se lžící rumu a péct ve vyhřáté troubě při 190°C cca 30 až 45 min, v posledních 10 minutách přidat horký vzduch.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. září 2010
Pivní štrúdl
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat