Játra nakrájíme na plátky 1 cm silné, opepříme, posypeme moukou a mletým kmínem. Na pánvi zpěníme máslo a plátky do něj vložíme. Játra opečeme z obou stran a přendáme na talíř. Šťávu z jater vlijeme do kastrolku a přidáme 1 dcl. červeného vina, lžíci kečupu, l dcl. kefíru a lžičku citronové šťávy. Omáčku povaříme a játra vložíme do ní. Dusíme je ještě deset minut a nakonec omáčku osolíme a zjemníme kouskem másla. Podáváme s bramborem nebo se suchou rýží.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
24. září 2010
Játra na červeném víně
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat