13. prosince 2009

Špagety se sójou a žampiony

1 balicek spaget, 2 lzice oleje, sul, kousek masla, 200 g zampionu, lzice kecupu, 200 g soji, zelena petrzelka, 1 cibule, vegeta

Spagety uvarime podle navodu na sacku s trochou soli s lzici oleje a scedime je. Na kousku masla zesklovatime najemno nasekanou cibulku a na cibulce podusime ocistene a na platky nakrajene zampiony. Soju prebereme, proplachneme studenou vodou a uvarime domekka s malym mnozstvim soli a lzici oleje. Po zmeknuti soje scedime. K podusenym zampionum pridame kecup nebo rajsky protlak, pripravenou soju a opatrne zamichame spagety. Okorenime vegetou a sekanou petrzelkou a spolecne prohrejeme. Muzeme posypat nastrouhanym syrem.


Žádné komentáře:

Okomentovat