1 balicek spaget, 2 lzice oleje, sul, kousek masla, 200 g zampionu, lzice kecupu, 200 g soji, zelena petrzelka, 1 cibule, vegeta
Spagety uvarime podle navodu na sacku s trochou soli s lzici oleje a scedime je. Na kousku masla zesklovatime najemno nasekanou cibulku a na cibulce podusime ocistene a na platky nakrajene zampiony. Soju prebereme, proplachneme studenou vodou a uvarime domekka s malym mnozstvim soli a lzici oleje. Po zmeknuti soje scedime. K podusenym zampionum pridame kecup nebo rajsky protlak, pripravenou soju a opatrne zamichame spagety. Okorenime vegetou a sekanou petrzelkou a spolecne prohrejeme. Muzeme posypat nastrouhanym syrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat