300 g fazoli, salek rajskeho pretlaku nebo kecupu, 250 g kysaneho zeli, 40 g masla nebo sadla, strouhanka, 50 g strouhaneho tvrdeho syra, sul, pepr, petrzelova nat
Fazole prebereme, proplachneme a po namoceni uvarime domekka. Uvarene fazole smichame s osolenou rajskou stavou nebo kecupem a vlozime do pekacku, ktery dobre vymastime. Kysele zeli prekrajime, podusime do zmeknuti v osolene vode, scedime a opeprime rozlozime na fazole. Navrch nasypeme nastrouhany syr smichany se strouhankou, pridame jemne platky zbyvajiciho masla nebo sadla a zapeceme v troube. Pri podavani sypeme jemne nakrajenu petrzelku.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat