400 g fazoli, 100 g sadla, sladka nebo paliva paprika, sul, 6 strouzku cesneku, 2 kelimky huste kremovite kysane smetany
Prebrane a promyte fazole nechame prejit varem ve vode, v niz byly namoceny, odcedime je a zalijeme cerstvou varici vodou, kterou v zaveru vareni osolime. Scezene, domekka uvarene fazole vlozime do pekace, v nemz jsme rozpustili sadlo a zpenili mletou papriku. Prolisovany cesnek smichame s kysanou smetanou a fazole zalijeme. Vse lehce promichame, osolime a zapeceme ve velmi dobre vyhrate troube. Zapekame asi 30 minut, podavame s uzeninou a pecivem nebo s opecenymi bramborami.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat