3 veprova kolinka, 250 g korenove zeleniny, 1 cibule, sul, koriandr, 5 zrnek noveho koreni, 5 bobkovych listu, kren, ocet, hrach, ochuceny kren
Kolinka zvolna varime v osolene vode, asi po hodine pridame ocistenou a nakrajenou korenovou zeleninu, celou oloupanou cibuli, koriandr, nove koreni, bobkove listy a uvarime domekka. Potom kolinka vyjmeme, maso obereme a urovname na talire a podavame s varenym hrachem a se strouhanym ochucenym krenem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat