4 porce kachny, 200 g hrachu, 200 g ryze, 1 lzice sadla, 1 cibule, cesnek, pepr, kmin, sul
Ocistenou kachnu osolime, okminujeme a upeceme domekka za obcasneho prelevani vpecenou stavou a podlevani vrouci vodou. Predem namoceny hrach uvarime domekka. Z kachny opatrne slijeme trochu sadla, osmazime na nem cibuli, promichame s varenou ryzi a hrachem, okorenime peprem a prolisovanym cesnekem se soli. Porce kachny srovname do pekacku a na ni urovname hrach s ryzi. Pokropime stavou z pecene a v troube asi ctvrt hodiny zapekame. Podavame se salatem nebo okurkou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat