200 g hrachu, 2 vejce, sklenicka mleka, 50 g slaniny, asi 5 lzic hladke mouky, 6 strouzku cesneku, sul, pepr, majoranka, olej na smazeni
Domekka uvareny hrach prolisujeme nebo rozmixujeme. Slaninu nakrajime na kosticky a castecne vyskvarime. Skvarecky i s tukem pridame do kase spolu s korenim a prolisovanym cesnekem. Pridame vejce, mleko, dobre vymichame a postupne za staleho michani pridame mouku. Ve vymastenem livanecniku smazime livanecky, ktere podavame jako prilohu k uzenemu masu. Doplnujeme salatem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat