0,5 kg rýže,4 ks kuřecích prsou,400 g sterilovaného hrášku, 200 g sterilovaných krájených žampionů, 400 g nastrouhaného sýra – eidam 30%, 2 lžíce olivového oleje,sůl,pepř,200 g ovesných vloček,300 g nastrouhané mrkve
Nejprve uvaříme rýži – cca 20 minut, nesolenou, bez oleje. Uvařenou rýži rozdělíme do dvou misek. Do jedné větší mísy dáme 2/3 rýže, osolíme, opepříme, kápneme olivový olej a přidáme hrášek, žampióny a uvařené kuřecí maso které předem nakrájíme na kostičky. Promícháme, dáme na talíř a posypeme sýrem.Do druhé misky dáme rýži, najemno nakrájené kuřecí masíčko, nastrouhanou mrkev a vločky. Nesolíme nepepříme, promícháme.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
16. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat