200 g cocky, kousek slaniny, 40 g hladke mouky, sul, pepr, majoranka, cesnek, sadlo, 1 parek, 1 mensi cibule
K namocene cocce dolijeme vodu a dame varit. Behem vareni cocku zahustime zlatou jiskou, kterou pripravime tak, ze rozskvarime kousek slaniny nakrajene na kosticky, osmahneme na nem trosku polohrube mouky, zalijeme studenou vodou a vlijeme do polevky. Kdyz je cocka mekka a jiska dobre provarena, ochutime polevku peprem, majorankou, soli a podle chuti pridame oloupany a prolisovany cesnek. Na kousku sadla opeceme na kolecka nakrajeny parek, osmahneme nadrobno pokrajenou cibuli a oboji dame do polevky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
13. prosince 2009
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat