Na drobno nakrájené uzené se osmaží na oleji, před dokončením se přidá na jemno nakrájená cibulka a vše se dosmaží. V poměru 1:1:1 se smíchá a za studena našlehá omáčka z kečupu, majolky a mléka. Uvaří se ve slané vodě špagety, zcedí se, vmíchá se do nich osmažené uzené a trocha bazalky. Špagety se naservírují na vyhřáté talíře, posypou se sýrem a následně cik-cak polijí se připravenou omáčkou. Nakonec se vše ozdobí na plátky krájenými olivami a sterilovanými houbami
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
26. března 2010
Spaghetti di Capresse
0,5 bal.špagetti z tvrdé pšenice ,0,5 dcl sladkého kečupu, 0,5 dcl majolky,0,5 dcl mléka, malé balení zelených oliv plněných papričkou,sterilované houby,30 dkg uzeného, nebo jiné uzeniny,0,5 menší cibule, 0,5 dcl oleje,bazalka, tvrdý sýr na strouhání (Eidam)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat