22. března 2010

Guláš s klobásou

250 g předního hovězího masa, 150 g měkké klobásy, 40 g sádla, 2 cibule, 2 lžičky hladké mouky,, 2 lžičky mleté červené papriky, 1 pálivá paprička, 2 rajčata, masový vývar, sůl,mletý pepř, 100 g párků, majoránka
Maso nakrájíme na kostičky, klobásu na kolečka a všechno opečeme ze všech stran v rozpálené, sádle. Přidáme cibuli, zpěníme, poprášíme moukou, paprikou a promícháme. Pak přidáme pálivou papričku nasekanou nadrobno a nakrájená rajčata, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a přiklopené udusíme do měkka.. Nakonec přidáme párky nakrájené na kolečka, podusíme ještě 10 minut a dochutíme majoránkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat