Sádlo rozpalte v kastrolu se silným dnem.Maso nakrájené na větší kousky prudce osmahněte za stálého míchání. Cibuli oloupejte a nakrájejte na hrubo,přidejte k masu a nechte 5 minut osmahnout do světléhněda. Přidejte koření,vývar,ocet a snížte teplotu. Kastrol přiklopte pokličkou,maso duste do měkka, občas zamíchejte. Mouku s trochou smetany rozkvedlejte a zamíchejte do hotové omáčky. Guláš dochuťte, před servírováním polejte hustou smetanou.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. března 2010
Guláš z kynutou smetanou
4 lžíce vepřového sádla, 600 g hovézího masa, 500 g cibule, 1 lžička soli,1/2 lžičky pepře, 2 lžíce sladké papriky, 1 špetka česneku v prášku, 1/2 lžičky mletého kmínu, 1/8 l vývaru, 2 lžíce červeného vinného octa, 1 lžíce hladké mouky, 3/8 l kysané smetany
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat