22. března 2010

Hovězí guláš se zelím

0,5 kg hovězího masa,olej, cibule, česnek,feferonky, anglická slanina,hladká mouka, sůl, pepř, majoránka, červená paprika, sýr na strouhání, kysané zelí
Bramborák : 1 kg strouhaných brambor, 3 vejce, 150 g hladké mouky, sůl, pepř, majoránka, česnek, tuk na pečení, anglická slanina
Na oleji osmahneme do zlatova cibulku s anglickou slaninou a zaprášíme mletou paprikou. Přidáme na kousky nakrájené hovězí maso, feferonky, osolíme, opepříme a za občasného míchání a podlití dusíme ve vlastní šťávě.Měkké maso dochutíme majoránkou, česnekem, solí a pepřem. Podáváme s bramborákem plněným studeným kysaným zelím. Vše sypeme strouhaným sýrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat