Přes noc namočené fazole dáme vařit, přidáme k nim na malé kostky nakrájené syrové uzené maso a společně vaříme. Když je obojí měkké, přidáme nadrobno nakrájenou zelenou papriku a rajčata a za chvíli zahustíme růžovou cibulovou jíškou, přidáme podle chuti sůl, utřený česnek, rajčatový protlak a ještě chvíli povaříme. Před podáním můžeme do jídla přidat 2-3 lžice smetany. Podávame s chlebem nebo s vařenými bramborami. Dobu úpravy skrátíme vařením v tlakovém hrnci.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
23. března 2010
Fazolový guláš z bilých fazolí
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat