500 g kyselého zelí, 500 g bílých fazolí, 3 rajčata (nebo protlak), dle potřeby: tuk, červená paprika, dle chuti: sůl a pepř, dle potřeby: olej, 150 g rýže
Zvlášť uvaříme doměkka fazole a zvlášť zelí. Pokrájenou cibuli osmahneme na tuku dozlatova, zaprášíme moukou, zabarvíme paprikou. Vše smícháme dohromady a dáme do vymaštěného pekáčku zapéct na 30 minut. Posypeme zelenou petrželkou a kmínem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat