500 g fazolových lusků, 100 g prorostlého boku, stroužek česneku, lžíce medu, 2 lžíce jablečného octa, lžička soli, 2 lžíce čerstvého kopru
Fazolky s masem smícháme, přidáme prolisovaný stroužek česneku a horké posypeme koprem. V kastrůlku smícháme ocet, med a sůl, zahřejeme, nalijeme na teplé fazolky, dobře promísíme a případně dochutíme. Fazolky vložíme do mírně osolené vody společně s celým kusem masa a vaříme asi hodinu doměkka. Uvařené scedíme a maso nakrájíme na kostičky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat