250-300 g suchého hrachu, 100 g másla, moučkový cukr, sůl, pepř
Hrách zalijeme vlažnou vodou a necháme 24 hodin namočený, aby dobře nabobtnal. V pekáčku nebo zapékací míse rozpustíme máslo, promícháme s okapaným hrachem, osolíme, opepříme a v troubě pečeme do měkka – cca 40 minut při 180°C. Po upečení poprášíme moučkovým cukrem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat