200 g krup, cibule, lžíce másla, 200 g špenátu, 4 lžíce bílého jogurtu, 2 vejce, lžíce sekané bazalky, 2 lžíce polohrubé mouky, sůl, strouhanka, olej
Kroupy uvaříme. Na másle opražíme nakrájenou cibuli, přidáme špenát a podusíme ho. Odstavíme z ohně a přidáme jogurt, mouku, vejce, bazalku, sůl, kroupy a dobře promícháme. Formujeme karbanátky, obalíme ve strouhance a smažíme. Podáváme s bramborovou kaší nebo jen se zeleninovým salátem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat