400 g zelených fazolových lusků, špetka soli, 400 g špaget, stroužek česneku, svazek bazalky, 50 g parmazánu, 2 lžíce piniových oříšků, špetka pepře, 2 lžíce olivového oleje, 250 g koktejlových rajčat, balíček pesta
Fazolové lusky očistíme a 15 minut vaříme v osolené vodě. Uvaříme špagety podle návodu na obalu. Oloupeme a nasekáme česnek. Omytou a osušenou bazalku natrháme nadrobno. Parmazán nakrájíme na kousky. Vše s pepřem, solí, piniovými oříšky a olejem rozmělníme. Omyjeme a osušíme rajčata. Slijeme fazole a promícháme s pestem (bazalkovou omáčkou) a rajčaty a krátce prohřejeme. Špagety scedíme, necháme odkapat a se zeleninovou směsí upravíme na porce. Před podáváním sypeme praženými piniovými oříšky.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat