3 konzervy červených fazolí, konzerva bílých (ostrých) fazolí, 250 g uzeného bůčku, 5 nožek párku nebo klobásek, 2 velké cibule, 4 papriky, kečup, sůl, pepř
Bůček nakrajíme na kostičky a necháme v kotlíku vyškvařit, přidáme nahrubo nakrajenou cibuli a papriku, pak přidáme nakrájenou uzeninu. Červené fazole z konzervy scedíme, bíle můžeme nechat i s omáčkou a přidáme do kotlíku. Vše zalijeme kečupem (přiměřeně) a okořeníme. Podáváme s chlebem a pivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat