200 g suché cizrny, sáček kysaného zelí, troška hnědého cukru, 150 g šunky vcelku, malá cibule, Solčanka, olej
Předem namočenou cizrnu uvaříme doměkka. Zelí překrájíme a dáme dusit s malým množstvím vody. Podle chuti ho trochu osladíme, ochutíme Solčankou a vmícháme nadrobno nakrájenou malou cibuli osmahnutou spolu s nahrubo nastrouhanou šunkou na několika kapkách oleje. Vmícháme uvařenou cizrnu, dochutíme Solčankou a můžeme podávat.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
19. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat