mražené nebo konzervované fazolky, trochu tuku, cibuli, svazek bouquet garni - tedy do kytičky svázané čerstvé aromatické bylinky (bobkový list, petržel, tymián) | špetka nového koření, 4 kuličky pepře, trochu sladké papriky, kelímek smetany na vaření, lžíci mouky
Cibuli nakrájejte nadrobno a usmažte dorůžova. Přidejte trošku sladké papriky a po chvilce, aby paprika nezhořkla, zalijte vodou. Vložte bouquet garni, nové koření, pepř. Pokud použijte mražené fazolky, vložte je ihned. Vařte, dokud fazolky nezměknou. Pak ve smetaně rozmíchejte hladkou mouku, přilijte k fazolkám, povařte. Dochuťte. Před podáváním odstraňte bouquet garni, nové koření a kuličky pepře.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat