350 g mladých fazolových lusků, větší cibule, 1/4 l piva, 2 lžíce hořčice, 3 lžíce pikantního kečupu, sůl, mletý pepř, uzenina nebo šunkový točený salám, 2 lžíce oleje nebo trochu sádla
Fazolky uvaříme, vyjmeme z vody a nakrájíme na obvyklé kousky. Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme fazolky, zalejeme pivem a přidáme ostatní ingredience včetně nakrájené uzeniny. Na pokrm lze použít rovněž mražené fazolky, v tom případě je lépe vše zapéci v troubě, aby fazolky byly měkké. Směs provaříme, omáčku zredukujeme na příjemnou konzistenci. Podáváme s chlebem či pečivem.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
22. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat