pepř mletý, sůl, 60 g rajčata, dle potřeby: mléko, 10 g mrkev, 10 g celer, dle chuti: česnek, dle potřeby: mouka hladká, 60 g fazolky sterilované, 20 g sýr tvrdý, cibule
Na zpěněnou cibuli dáme nakrájenou kořenovou zeleninu, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme. Přidáme fazolky, nakrájená rajčata, spojíme sýrovým bešamelem, dáme do vymazané zapékací misky a zapékáme dokud povrch nezhnědne.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
18. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat