miska čerstvých fazolových lusků, 0,5sáčku dobrých těstovin větších tvarů, 2 cibule, 2 stroužky česneku, olej, 15 dkg eidamu, větší rajčatový protlak, sůl, oregano
Omyté a překrájené fazolky dáme do vařící a osolené vody a uvaříme tak akorát, aby zůstaly krásně křupavé. Těstoviny uvaříme v osolené vodě též doměkka. Na oleji zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno (použijeme takovou nádobu, aby se dala vložit rovnou do trouby), přidáme nasekaný česnek, vařené fazolky, těstoviny, protlak, oregano. Vše společně prohřejeme a zamícháme. Potom posypeme hrubě strouhaným sýrem a dáme do předehřáté trouby (180 stupňů) na cca 10 minut zapéct.
Recepty na jídla s lúšteninami zejména z čočky, fazole a sóje. Stránka dále obsahuje další recepty nejenom z lúšteniny. Ale aj z mäsa, ovoce a zeleniny a mnohé iné. Vláknina je duležitá zložka zdravé stravy a tuto obsahují zejména lušteniny. Proto by váš jídelniček nemal postrádat jídla z luštenín, které mimo jiné naleznete na této stránce. Kľúčové slová: Lušteniny, recepty, jídla z luštenín, čočka, hrach, fazole, soja, kukuřice, kucharka, vareni, pečení, recepty na lušteniny, jídlo, vlaknina
21. března 2013
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat