21. června 2012

Rýže zapečená s mraženou zeleninou a salámem

300 g rýže, 250 g míchané mražené zeleniny (mrkev, hrášek, kukuřice), 100 g měkkého salámu, 2 vejce, 200 ml mléka,100 g tvrdého strouhaného sýra, hrst petrželky, 2 lžíce másla,sůl, pepř
Rýži uvaříme v rendlíku doměkka. V hluboké míse remosky osmahneme na másle dozlatova na kostičky nakrájený salám, přisypeme polorozmraženou zeleninu a když se trochu osmahne, přidáme uvařenou rýži, mléko s rozšlehanými vejci, směs osolíme,opepříme, přidáme nasekanou petrželku a povrch uhladíme. Posypeme nastrouhaným sýrem a dozlatova zapečeme. Podáváme se zeleninovým salátem.

Žádné komentáře:

Okomentovat